Wij zijn per direct op zoek naar een Zumba docent ter versterking van ons team.

SHK Sportcentrum is een bruisend sportcentrum in Arnhem Zuid, goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer en heeft voldoende parkeerplaatsen. Je bent onderdeel van een enthousiast team van 30 deskundige en gecertificeerde medewerkers.

SHK is lid van NL Actief, Lerf gekeurd, gecertificeerd Les Mills lid en erkend stageadres. De grootste kracht van SHK zijn de 4 grote zalen met 60 groepstrainingen per week en de 800m2 grote fitnesszaal.

Ons motto: Veilig en verantwoord onze trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, goede begeleiding en gezelligheid voorop staan. Maatje of jaartje meer of minder; iedereen kan bij SHK op het eigen niveau trainen.

WAT ZOEKEN WIJ?
Wij zijn per direct voor minimaal 1 uur per week op zoek naar een enthousiaste Zumba docent die volgens de Zin methode lesgeeft en de deelnemers opzweept om het beste uit zichzelf te halen.  Je staat op een verend podium in een grote zaal met veel spiegels en een goede Corona proof klimaatbeheersing. Je mag gebruik maken van een headset als je dat wil.
Invallen voor andere Zumba instructeurs of het geven van andere groepstrainingen programma’s is ook mogelijk. Wij kunnen je daarvoor opleiden.

WAT BRENG JIJ MEE?
-Je hebt de Zumba Zin licentie en geeft les volgens het Zin principe.
-Je bent top fit, creatief, en toegankelijk voor onze deelnemers;
-Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het geven van groepstrainingen;
-Je zorgt ervoor dat alle soorten deelnemers zich feestelijk in shape dansen dansen en zich op hun gemak voelen omdat je je niveau aanpast aan dat van de deelnemers;
-Je weet je deelnemers aan je te binden doordat ze steeds beter worden.

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?
-Je geeft een professionele Zumba workout op dinsdag en/of woensdagavond. Aanmelden als invaller mag ook.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?
Een prima verzorgde werkplek in grote zaal met een verend podium, veel spiegels, een gaaf geluid uit de boxen en een goed geregeld klimaat;
-Een parttime dienstverband in loondienst of factureren als ZZP’er;
-Fijne collega’s en trouwe leden in een laagdrempelige sfeer;
-Gratis onbeperkt trainen, testen en een fitness training schema;
-Een interne opleiding voor andere soorten trainingen.

Wordt jij hiervan enthousiast en sta jij al in de startblokken om ons fijne team te versterken?

Dan zien we graag jouw sollicitatie met cv en motivatie tegemoet via info@shksportcentrum.nl o.v.v. vacature Zumba en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!