Wij zijn per direct op zoek naar Les Mills docenten ter versterking van ons team.

SHK Sportcentrum is een bruisend sportcentrum in Arnhem Zuid, goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer en heeft voldoende parkeerplaatsen. Je bent onderdeel van een enthousiast team van 30 deskundige en gecertificeerde medewerkers.

SHK is lid van NL Actief, Lerf gekeurd, gecertificeerd Les Mills lid en erkend stageadres. De grootste kracht van SHK zijn de 4 grote zalen met 60 groepstrainingen per week en de 800m2 grote fitnesszaal.

Ons motto: Veilig en verantwoord onze trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, goede begeleiding en gezelligheid voorop staan. Maatje of jaartje meer of minder; iedereen kan bij SHK op het eigen niveau trainen.

WAT ZOEKEN WIJ?

Wij zijn per direct op zoek naar Les Mills docenten voor verschillende soorten Les Mills workouts zoals: Body Pump, Grit Strength, CX Worx of Body Balance, voor vast of voor inval. Ook zoeken wij docenten voor Yoga, Pilates, Xcore, Zumba en Body Shape.
Je staat met een fijne headset op een podium in een grote zaal met veel spiegels en een Corona proof klimaatbeheersing. Wij hebben ook veel ervaring met het opleiden van docenten.

WAT BRENG JIJ MEE?
-Je hebt een Les Mills certificaat of een opleiding Groepslesdocent met de basis anatomie-fysiologie kennis;
-Je bent top fit en zorgzaam voor je deelnemers;
-Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het geven van groepstrainingen;
-Je weet je deelnemers aan je te binden doordat ze resultaat behalen en door jou gemotiveerd worden.

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?
-Je geeft professionele goed verzorgde workouts.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?
-Een prima verzorgde werkplek in grote zaal met een verend podium, veel spiegels, een goed geluid uit de boxen en een Corona proof klimaat;
-Een parttime dienstverband in loondienst of factureren als ZZP’er;
-Fijne collega’s en trouwe leden in een laagdrempelige sfeer;
-Gratis onbeperkt trainen, testen en een fitness training schema;
-Een interne opleiding voor andere soorten trainingen.

Wil jij ons fijne team versterken?

Richt dan je motivatiebrief en cv aan info@shksportcentrum.nl t.a.v. Carmen Leenders o.v.v. “vacature Groepstrainingen docent” en je krijgt snel een reactie.