Wij zijn per direct op zoek naar een BBBB/Body Shape docent ter versterking van ons team.

SHK Sportcentrum is een bruisend sportcentrum in Arnhem Zuid, goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer en heeft voldoende parkeerplaatsen. Je bent onderdeel van een enthousiast team van 30 deskundige en gecertificeerde medewerkers.

SHK is lid van NL Actief, Lerf gekeurd, gecertificeerd Les Mills lid en erkend stageadres. De grootste kracht van SHK zijn de 4 grote zalen met 60 groepstrainingen per week en de 800m2 grote fitnesszaal.

Ons motto: Veilig en verantwoord onze trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, goede begeleiding en gezelligheid voorop staan. Maatje of jaartje meer of minder; iedereen kan bij SHK op het eigen niveau trainen.

WAT ZOEKEN WIJ?
Wij zijn per direct voor 1-9 uur per week op zoek naar een enthousiaste BBBB/Body Shape docent voor de maandagochtend en/of maandagavond, woensdagochtend en/of woensdagavond, het liefst 2 uur (lees 2x 3/4 Corona uur) achter elkaar. Op zaterdagochtend kun je eventueel een combinatie maken met CX Worx na de BBBB/Body Shape workout. We kunnen je ook een nieuwe trainingsvorm aanleren.

SHK verzorgt al 30 jaar gevarieerde professionele BBBB/Body Shape workouts. Het is tot op heden de best bezochte trainingsvorm. De workout bestaat uit: een low impact aerobics warming up, oefeningen met straps-tubes-gewichten, staande en liggende oefeningen en een cool down.  Wij implementeren nieuwe trends om de workout uitdagend te houden. Voor mensen met blessures bieden we opties.
Je staat op een podium met een headset in een grote zaal met veel spiegels en een Corona proof klimaatbeheersing.
Invallen voor andere BBBB docenten of het geven van andere groepstrainingen programma’s of daarvoor opgeleid worden is ook mogelijk.

WAT BRENG JIJ MEE?
-Je hebt een opleiding Groepslesdocent met de basis anatomie-fysiologie kennis;
-Je bent top fit, creatief en zorgzaam voor je deelnemers;
-Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het geven van groepstrainingen;
-Je kunt een gevarieerde aerobics free style warming up geven en quen op de 32 beats van de muziek;
-Je weet je deelnemers aan je te binden doordat ze resultaat behalen en door jou gemotiveerd worden.

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?
-Je geeft een professionele gevarieerde BBBB/ Body Shape workout.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?
-Een prima verzorgde werkplek in grote zaal met een verend podium, veel spiegels, een gaaf geluid uit de boxen en een goed geregeld klimaat;
-Een parttime dienstverband in loondienst of factureren als ZZP’er;
-Fijne collega’s en trouwe leden in een laagdrempelige sfeer;
-Gratis onbeperkt trainen, testen en een fitness training schema;
-Een interne opleiding voor andere soorten trainingen.

Wil jij ons fijne team versterken?

Richt dan je motivatiebrief en cv aan info@shksportcentrum.nl o.v.v. vacature BBBB/Body Shape en je krijgt snel een reactie.