Senioren trainingen 55+

In de fitnessruimte trainen al 15 jaar lang gezellige groepjes senioren. Hun leeftijd varieert tussen de 55 en 85 jaar. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau en de begeleiding is persoonlijk, welwillend en professioneel. Ook bij hersteltraining of trainen met een beperking wordt er goed voor u gezorgd. Na uw inspanning is er wellicht tijd voor een kopje koffie of thee of een gezonde fruitsmoothie aan onze bar of leestafel.

Seniorentrainingen:
Switching 55+ op maandag om 10.15 uur en woensdag om 10:30 uur
Seniorentraining fitness op dinsdag en donderdag om 10:15 uur
Body Shape 55+ op maandag om 11:15 uur

Switching 40+

Switching is een groepstraining op eenvoudig in te stellen apparaten onder begeleiding in een apart gedeelte in de fitnessruimte. U draait na een paar minuten door naar een volgende oefening. De leeftijd variërt tussen ± 40 en 65 jaar. Alle grote spiergroepen worden in deze groepstraining op uw eigen niveau getraind. Door de wisseling van kracht en cardio oefeningen kunt u optimaal aan uw conditie, botdichtheid en een sterke en gezonde lichaamshouding te werken en blessure’s te voorkomen.

Meer voor senioren

Ook bij andere groepstrainingen zoals BBBB-training, RPM cycling, Zumba, Body Balance, Body&Mind, CX Worx en Pilates is de groep 50+ ers ruim vertegenwoordigd. Wij bieden u volop de keuze om ook op wat oudere leeftijd verantwoord te bewegen en daardoor blessure’s te voorkomen, uw botdichtheid te bevorderen en uw hart- en bloedvaten gezond te houden.

Kom langs voor een gratis en vrijblijvende rondleiding

Sommige deelnemers trainen al 25 jaar met veel plezier bij SHK, anderen beginnen net. Een jaartje of een maatje meer of minder: iedereen voelt zich hier thuis. Komt u vooral eens binnen om u goed te laten informeren. Zoek een training die prettig aanvoelt en behaal zo uw persoonlijke doel. Probeer alles minstens drie keer, want dan heeft u pas uw draai gevonden. Overleg altijd met de docent als iets niet goed aanvoelt of laat u bellen voor deskundig advies.