Senioren trainingen 55+

In de fitnessruimte trainen al 15 jaar lang gezellige groepjes senioren. Hun leeftijd variëert tussen de 55 en 85 jaar. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau en de begeleiding is persoonlijk, welwillend en professioneel. Ook bij hersteltraining  of trainen met een beperking wordt er goed voor u gezorgd. Na uw inspanning is er wellicht tijd voor een kopje koffie of thee of een gezonde fruitsmoothie aan onze bar of leestafel.

Seniorentrainingen:
Switching 55+ op maandag om 10.15 uur en woensdag om 10:30 uur
Seniorentraining fitness op dinsdag en donderdag om 10:15 uur
Body Shape 55+ op maandag om 11:15 uur

Circuittraining 40+

Wanneer u wel fitnessoefeningen op apparaten wilt, maar u meer gemotiveerd raakt als dit in groepsverband is, dan is de circuittraining iets voor u. De leeftijd varieert hier tussen 40 en 60 jaar. Alle grote spiergroepen worden in deze groepstraining op uw eigen niveau aangepakt. Door de wisseling van krachttoestellen en cardio-apparaten kunt u optimaal aan uw conditie werken. Meer informatie leest u bij “circuittraining”.

Meer voor senioren

Ook bij andere groepstrainingen zoals BBBB-training, RPM cycling, Zumba, Body Balance en Pilate is de groep 50+ ers vertegenwoordigd. Wij bieden u volop de keuze om ook op wat oudere leeftijd te bewegen en daardoor gezond te blijven.

Kom langs voor een gratis en vrijblijvende rondleiding

Sommige deelnemers trainen al 20 jaar met veel plezier bij SHK, anderen beginnen net. Een jaartje of een maatje meer of minder: iedereen voelt zich hier thuis. Komt u vooral eens binnen om u goed te laten informeren. Zoek een training die prettig aanvoelt en behaal zo uw persoonlijke doel. Probeer alles minstens 3x, want dan heeft u pas uw draai gevonden. Overleg altijd met de docent als iets niet goed aanvoelt of als u vragen heeft.