SHK Sportcentrum, het meest groene sportcentrum van Gelderland.

nieuws
4 grote zalen, 800 m² fitness: 2200 m² sportplezier


Hemant (Shri Hemant Koemar -SHK) en Carmen Leenders runnen met 40 collega’s sinds 23 jaar het “meest groene sportcentrum van Gelderland”. Het is bijna energieneutraal. SHK is lid van de NL Actief brancheorganisatie, Lerf gekeurd, Platinum Les Mills-lid en erkend stageadres. De grootste kracht van SHK zijn de 85 groepstrainingen voor 8-88 jarigen per week in de 4 grote zalen en de 800 m² grote fitnessruimte. In de fitnessruimte zijn grote tv-schermen aanwezig en er loopt altijd deskundige (Ereps) begeleiding rond om je te helpen. Er staan zoveel cardio-, en fitnessapparaten, bankjes, powerracks en dumbells dat je nooit hoeft te wachten. Ook kan je in de fitness meedoen met het Buikspierkwartier en Switching. Op het dak van SHK staan 270 zonnepanelen en een solar systeem om het water te verwarmen.

Ons motto: Jij staat centraal! Wij helpen je om je doel te bereiken. Jong en veel ouder traint op eigen niveau; een maatje meer of minder traint gezellig samen. Milieubewust, laagdrempelig, verantwoord trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, goede begeleiding en gezelligheid voorop staan. Daar staat SHK voor.  Bij SHK ben je in goede handen. Samen bereiken we jouw doel.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.45 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag 09.15 – 15.00 uur
Fitnessruimte
Maandag t/m vrijdag 09.00 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag 09.30 – 15.00 uur

Maandag t/m vrijdag van 09.00-22.00 uur, zaterdag en zondag van 09.30-15.00 uur is er altijd begeleiding in de fitnessruimte. Je kunt doorlopend onder goede begeleiding met de TRX of de Bosu ballen trainen. Op sommige feestdagen zijn wij gesloten. De specifieke dagen en tijden staan op de roosters die bij de frontdesk te verkrijgen zijn. Ze zullen ook op deze site vermeld worden. Het reguliere weekrooster is hier te vinden

Korting:

 • Gratis trainen met de Gelre Pas
  SHK accepteert jaarinschrijvingen via een GelrePas vergoeding. Kinderen kunnen gratis 1x per week trainen en bijna gratis wanneer ze vaker komen. 18+ ers krijgen tot maximaal € 225,= korting. Vraag bij ons naar de voorwaarden of lees uw Gelrepas documentatie.
 • Trainen met een vergoeding door de werkgever
  Meer informatie  op “Nationaal Bedrijffitness Plan”.
 • Goedkoop trainen met de Studentensportkaart
  Voor € 18,95 per maand kunnen Arnhemse studenten onbeperkt trainen bij 1 training soort per dag. Het aanvragen van een studentensportkaart doe je via het Arnhems Sportbedrijf. Naast het normale tarief, betaal je eenmalig €5,- voor een SHK pasje.
 • Fitpas
  Kijk naar de mogelijkheden bij www.fitpas.nl om goedkoper 1/2 jaar- of jaarabonnementen af te sluiten en extra bonussen te ontvangen.

Duurzaam

SHK is het meest groene sportcentrum van Gelderland en bijna energieneutraal. We hebben 270 zonnepanelen op het dak staan en alle TL-verlichting is energiezuinig aangepast of vervangen door led-lampen. Daarbij plaatsten we nieuwe waterboilers met een aansluiting op een solar systeem. SHK is ook restwarmte-, en koelte op gaan vangen en gaan hergebruiken.

Ereps certificering

Bij SHK werken Ereps gecertificeerde fitnesstrainers die u goed begeleiden bij het voor u op maat gemaakte trainingsschema.

EREPS-totaal