Bij SHK bent u welkom voor een geheel vrijblijvende rondleiding, trainingsadvies en informatiemap. SHK is transparant in alle tarieven en voorwaarden.

Algemene Voorwaarden NL Actief
Deelnemersvoorwaarden SHK Sportcentrum
Inschrijfformulier
Proefmaand inschrijving

Bekijk onze tarieven en ons rooster.

Wat te betalen bij inschrijving?

Het inschrijfgeld: € 25,- en € 5,- voor de ledenpas en de eerste contributiemaand (of een gedeelte daarvan).

Kiest u voor een maandelijks te betalen contributie, dan wordt deze op de eerste werkdag van de maand per automatische incasso afgeschreven van uw IBAN. Lukt het afschrijven niet, dan betaalt u € 4,- voor administratie-, en bankkosten.

Kiest u voor een jaarbetaling?

Dan ontvangt u extra korting bij vooruitbetaling van het hele bedrag in één keer: u betaalt voor 11 maanden in plaats van 12. Er geldt dan geen opzegmaand. Het abonnement stopt automatisch na 1 jaar. U mag zelf weten hoe u het trainingstegoed opmaakt binnen het jaar. U kunt kiezen tussen 60x (bonus 8x) trainen of 108x (bonus 4x) trainen of onbeperkt trainen per jaar. Wanneer u het lidmaatschap aansluitend opnieuw voor een jaar aangaat, betaalt u niet opnieuw inschrijfgeld.

Inhalen gemiste trainingen bij maandbetaling

U kunt maximaal drie trainingen meenemen naar de eerstvolgende maand.

Het lidmaatschap opzeggen kan alleen aan de balie

U kunt het lidmaatschap na 3 incasso inningen voor de laatste dag van de maand opzeggen, met inachtneming van één nog te betalen opzegmaand. Deze opzegmaand duurt van de eerste dag van de kalendermaand tot de laatste dag van de kalendermaand. Na deze periode is uw abonnement elke maand voor de laatste dag van de maand opzegbaar onder dezelfde voorwaarden als eerder omschreven. U kunt alleen opzeggen door een opzegformulier in te vullen bij de balie van SHK Sportcentrum. U ontvangt direct een bewijs van opzegging. Lidmaatschappen met een jaarbetaling worden niet stilzwijgend verlengd.