Inloopspreekuur bij-, en begeleiding door de fysiotherapeut

SHK Sportcentrum heeft een samenwerking met Fysio Physique.
Op maandag van 16.30 tot 21.00 uur, dinsdag van 16.30 tot 21.00 uur, woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 14.30 uur is Anne of Cressida, onze fysiotherapeuten aanwezig bij SHK Sportcentrum. Op de maandagavond en dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er een gratis inloopspreekuur. Gedurende een kort consult wordt gekeken naar je klachten en er wordt advies gegeven. Besproken wordt of er een vervolgbehandeling* nodig is. Tijdens een eventuele vervolgbehandeling zal dan vorm worden gegeven aan het herstelplan, dat bij SHK kan worden uitgevoerd. De fysiotherapeut zal in de fitnessruimte aanwezig kunnen zijn tijdens het begeleiden van een hersteltraining.
Je kan terecht voor verschillende soorten fysiotherapie:

 • Sportfysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Oedeemtherapie
 • Oncologische fysiotherapie
 • Oefentherapie
 • Kinderoefentherapie
 • Echografie
 • Shockwave
 • EPTE
 • Vliegwiel training
 • Medical taping

Je kunt telefonisch een afspraak maken via 026 – 3700243, mailen naar fysio@physique.nl of zonder afspraak binnenlopen. Er is dan wel kans dat je even moet wachten.

Voor meer informatie kijk op de website van FysioPhysique: http://fysiophysique.nl

* Een afspraak maken bij de fysiotherapeut kan zonder tussenkomst van de huisarts. Bij een aanvullende zorgverzekering, worden een aantal behandelingen vergoed.

Kinderopvang

Maandag tot en met vrijdagochtend tussen 08:45 en 11:15 uur verzorgt SHK kinderopvang op de zachte vloer in de Dojo. Twee oppasmoeders houden je kind(eren) gezellig bezig, terwijl je zelf kunt trainen. SHK biedt deze mogelijkheid al heel lang en het bevalt de kinderen en hun ouders prima. Heeft je kind last van verlatingsangst? Dan kun je samen met de oppasmoeders bespreken hoe je je kind rustig en op eigen tempo kunt laten wennen aan de situatie. De kosten voor de kinderopvang zijn €1,- per uur en worden berekend per half uur.

Infrarood sauna’s

In iedere kleedkamer staan 2 infrarood saunacabines. De warmte straling zorgen voor een diepe warmtewerking in je lichaam. Je bloedcirculatie wordt optimaal gestimuleerd. Ook zeer geschikt voor mensen met reuma of artrose. Na het gebruik van de sauna moet je je NIET koud afdouchen. Dat bezorgt de goed doorwarmde spieren een te grote schok en doet het resultaat juist te niet.

Zonnebank

Bij SHK staan een SUNVISION 422 XXL zonnebank, die ook geschikt zijn voor de wat langere mens. Op het voorgevormde liggedeelte kun je je heerlijk ontspannen. Twee rijen van 18 lampen en een speciaal ‘Soft Intense Power decolleté’ zorgen ondertussen voor een prachtige gebruinde huid, zonder het uit te drogen.

Bar

Aan de ruime bar van SHK kun je voor- of na je trainingen fijn even zitten. Naast thee en koffie, serveren wij ook frisdrank, fruitsmoothies en sportdranken zoals proteïne-shakes en L-Carnitine. In het aanbod vind je ook energy of proteïne repen. Je kunt ook even je momentje nemen aan de leestafel.