Ingrediënten (vier porties):

  • 3 eieren
  • 4 grote champignons
  • 30 gram bakboter
  • 30 gram geraspte kaas
  • ¼ gele ui
  • Zout en peper

Bereidingswijze:

  1. Snij de champignons en de ui in kleine stukjes.
  2. Klop de eieren los in een kom en voeg wat zout en peper toe.
  3. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
  4. Voeg te gesneden champignons en de ui toe en bak dit lichtjes aan.
  5. Voeg vervolgens de losgeklopte eieren toe.
  6. Bestrooi het ei met de geraspte kaas.
  7. Als de onderkant lichtjes bruin wordt kun je het geheel omdraai, dit kan met een grote spatel of door het op de deksel te doen en deze om te draaien.
  8. Als beide kanten bruin zijn gebakken kan het opgediend worden.
  9. Eet smakelijk!

Voedingswaarden per portie: 517 kcal / 5 gram koolhydraten / 44 gram vet / 26 gram eiwit